VOORSTELLING
Plastic Solutions Home

Voor de ontwikkeling van nieuwe producten is kennis en ervaring een vereiste. Kunststof producten vragen een zeer specifieke kennis die niet kan gehaald worden uit andere sectoren. Bedrijven die kunststofproducten willen ontwikkelen hebben vaak niet de juiste kennis in huis. Daarom bieden wij deze kennis aan op het vlak van projecten en advies. Wij vullen de ontbrekende kennis in of nemen het complete project over.

Wij kunnen het complete traject van idee tot eindproduct uitvoeren. Onze expertise situeert zich op volgende vlakken: Ontwerp, Matrijs en Productie. Hierdoor is het complete traject gestroomlijnd en zijn wij in staat een snel en beter resultaat neer te leggen dan wanneer deze verschillende onderdelen zouden worden uitbesteed.

Voor kunststofverwerkende bedrijven kunnen wij ontbrekende capaciteit overnemen, matrijsaankoop, ontwerp of productie gerelateerde problemen oplossen. Dit volgens behoefte of onder de vorm van een vast akkoord. Hier zal de nadruk meer liggen op de technische kant van productie, matrijs en product.

Vraag vrijblijvend inlichtingen.

Contact:
Dijkstraat 28
2288 Bouwel, Belgium
Phone: +32(0)14/96.09.59
Mobile: +32(0)474/97.68.88
nestorsmeekens@plasticsolutions.be
BTW: BE 0477303049